Home » » bobodoran sunda - Obat Rengit

bobodoran sunda - Obat Rengit

Written By didi rosadi on Saturday, August 6, 2016 | 6:37:00 PM

carita bobodoran sunda lucu


Hiji waktu Acong curhat ka sobatna udin, dumeh di kamarna loba pisan reungit.
( carita bodor sunda, carita bodor sunda, kata kata lucu bahasa sunda, dongeng sunda, bobodoran sunda, kata kata sunda lucu, cerita lucu sunda,cerpen bahasa sunda )



Acong : “Din di kamar urang mah meni loba pisan reungit, sakitu geus disemprot jeung di puput ku obat anti reungit angger weh loba, kalahka aral.”

Udin : “Cik gera simpenan keusik walungan di kamarna.”

Acong : “Ih geuning gampil, naha bener moal aya reungit kitu din?”

Udin : “Piraku urang bohong”

Acong : “Teras Kedah sakumaha keusikna??”

Udin : “Sapinuhna kamar!”

Acong : Kuma silaing we ah lieur (bari ngaleos)
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Silahkan tinggalkan komentar anda di sini, komentar yang membangun sangat saya harapkan!

 
Support : WWW.LAKUKER.COM | Grosir Produk Fashion Bandung | Lakuker free download
Copyright © 2013. Lakuker Free Download - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly by Blogger