Home » » Bobodoran sunda - Pasea jeung pamajikan

Bobodoran sunda - Pasea jeung pamajikan

Written By didi rosadi on Sunday, August 7, 2016 | 5:22:00 AM

carita bobodoran sunda lucu

Aya dua lalaki ngaranna si tono jeung si udin keur ngobrolkeun masalah rumah tanggana. Si tono kabeneran keur pasea jeung pamajikanana.

( carita bodor sunda, carita bodor sunda, kata kata lucu bahasa sunda, dongeng sunda, bobodoran sunda, kata kata sunda lucu, cerita lucu sunda, cerpen bahasa sunda )

Udin : “Yeuh, lamun anjeun pasea jeung pamajikan, tembongkeun yen anjeun teh lalaki sajati. Tong daek eleh ku ngaran pamajikan!”

Tono : “Puguh atuh kuduna kitu! Eta mah basa keur kamari pasea, pamajikan nepi ngorondang ka hareupeun kuring….”

Udin : “Tah kitu atuh alus! Terus naon dilakukeun ku pamajikan maneh?”

Tono : “Pamajikan kuring ngorondang nepi kadongko-dongko bari ngorehan ku
sapu, terus ngomong: “Kaluar siah ti kolong ranjang lamun maneh heueuh wani
pasea jeung aing!”
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Silahkan tinggalkan komentar anda di sini, komentar yang membangun sangat saya harapkan!

 
Support : WWW.LAKUKER.COM | Grosir Produk Fashion Bandung | Lakuker free download
Copyright © 2013. Lakuker Free Download - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly by Blogger