Home » » Bobodoran sunda - Pasea jeung pamajikan

Bobodoran sunda - Pasea jeung pamajikan

Posted by didi rosadi on Sunday, August 7, 2016

carita bobodoran sunda lucu

Aya dua lalaki ngaranna si tono jeung si udin keur ngobrolkeun masalah rumah tanggana. Si tono kabeneran keur pasea jeung pamajikanana.

( carita bodor sunda, carita bodor sunda, kata kata lucu bahasa sunda, dongeng sunda, bobodoran sunda, kata kata sunda lucu, cerita lucu sunda, cerpen bahasa sunda )

Udin : “Yeuh, lamun anjeun pasea jeung pamajikan, tembongkeun yen anjeun teh lalaki sajati. Tong daek eleh ku ngaran pamajikan!”

Tono : “Puguh atuh kuduna kitu! Eta mah basa keur kamari pasea, pamajikan nepi ngorondang ka hareupeun kuring….”

Udin : “Tah kitu atuh alus! Terus naon dilakukeun ku pamajikan maneh?”

Tono : “Pamajikan kuring ngorondang nepi kadongko-dongko bari ngorehan ku
sapu, terus ngomong: “Kaluar siah ti kolong ranjang lamun maneh heueuh wani
pasea jeung aing!”
Previous
« Prev Post

0 comments:

Post a Comment

Silahkan tinggalkan komentar anda di sini, komentar yang membangun sangat saya harapkan!