Home » » Bobodoran sunda - Daftar Kursus Komputer

Bobodoran sunda - Daftar Kursus Komputer

Written By didi rosadi on Saturday, August 6, 2016 | 4:04:00 PM

carita bobodoran sunda lucu

Dina hiji mangsa si Ujang hoyongen kursus komputer kusabab ayeuna mah jaman teknologi ceunah. Ngarah tong tinggaleun teuing ku batur kudu melek teknologi ulah gagap teknologi.

( carita bodor sunda, carita bodor sunda, kata kata lucu bahasa sunda, dongeng sunda, bobodoran sunda, kata kata sunda lucu, cerita lucu sunda,cerpen bahasa sunda )


Teu nunggu lila ujang langsung ngagidig ka tempat kursus Komputer anu aya di kampung manehna.

Sadugina di tempat kursus Ujang langsung ngobrol sareng salah sahiji patugas anu aya di eta tempat kursus.

Ujang : “Teh, pami daftar kursus komputer sabaraha nya ayeuna?”
Teteh: “Daftarna bayar 50rb di sasih ka hiji, kanggo sasih ka-2 sareng saterusna bayar 20rb tiap bulan”
Ujang : “Okelah pami kitu mah teh, engke weh abdi daftar na di bulan ka-2”

Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Silahkan tinggalkan komentar anda di sini, komentar yang membangun sangat saya harapkan!

 
Support : WWW.LAKUKER.COM | Grosir Produk Fashion Bandung | Lakuker free download
Copyright © 2013. Lakuker Free Download - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly by Blogger