Home » » bobodoran sunda lucu - obrolan tukang sensus jeung warga

bobodoran sunda lucu - obrolan tukang sensus jeung warga

Posted by didi rosadi on Saturday, August 6, 2016

carita bobodoran sunda lucu


Dina hiji mangsa aya petugas sensus penduduk datang ka tiap warga kanggo nyuhunkeun data.

( carita bodor sunda, carita bodor sunda, kata kata lucu bahasa sunda, dongeng sunda, bobodoran sunda, kata kata sunda lucu, cerita lucu sunda,cerpen bahasa sunda )

Atuh aya sabagian warga anu bingung, sensus kanggo nao deui da pemilu mah lami keneh.
Tah ieu obrolan warga jeung petugas sensus

Warga : “ Jang ari sensus teh kanggo pemilu? Asa cik keneh didata di penta teh geus aya deui wae”
Patugas sensus : “Sanes pa .....”
Warga : “ Teras kanggo BLT kitu?”
Patugas sensus : “Sanessss ..............”
Warga : “Terus Ari geus keur naon atuhhh???? “ (rada nyereng ...tur nyentak tur bingung)
Patugas sensus : “(ngajawab bari reuwas) Kanggo ngagentos lagu Rhoma Irama..... Lagu nu kapungkur " 135 juta penduduk Indonesia....." tos kadaluwarsa. Janten hasil sensus teh diantos pisan ku Kang Haji Rhoma Irama.
Previous
« Prev Post

0 comments:

Post a Comment

Silahkan tinggalkan komentar anda di sini, komentar yang membangun sangat saya harapkan!