Home » » bobodoran sunda lucu - obrolan tukang sensus jeung warga

bobodoran sunda lucu - obrolan tukang sensus jeung warga

Written By didi rosadi on Saturday, August 6, 2016 | 8:07:00 AM

carita bobodoran sunda lucu


Dina hiji mangsa aya petugas sensus penduduk datang ka tiap warga kanggo nyuhunkeun data.

( carita bodor sunda, carita bodor sunda, kata kata lucu bahasa sunda, dongeng sunda, bobodoran sunda, kata kata sunda lucu, cerita lucu sunda,cerpen bahasa sunda )

Atuh aya sabagian warga anu bingung, sensus kanggo nao deui da pemilu mah lami keneh.
Tah ieu obrolan warga jeung petugas sensus

Warga : “ Jang ari sensus teh kanggo pemilu? Asa cik keneh didata di penta teh geus aya deui wae”
Patugas sensus : “Sanes pa .....”
Warga : “ Teras kanggo BLT kitu?”
Patugas sensus : “Sanessss ..............”
Warga : “Terus Ari geus keur naon atuhhh???? “ (rada nyereng ...tur nyentak tur bingung)
Patugas sensus : “(ngajawab bari reuwas) Kanggo ngagentos lagu Rhoma Irama..... Lagu nu kapungkur " 135 juta penduduk Indonesia....." tos kadaluwarsa. Janten hasil sensus teh diantos pisan ku Kang Haji Rhoma Irama.
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Silahkan tinggalkan komentar anda di sini, komentar yang membangun sangat saya harapkan!

 
Support : WWW.LAKUKER.COM | Grosir Produk Fashion Bandung | Lakuker free download
Copyright © 2013. Lakuker Free Download - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly by Blogger