Home » » bobodoran sunda - Hayang ka cai

bobodoran sunda - Hayang ka cai

Posted by didi rosadi on Saturday, August 6, 2016

carita bobodoran sunda lucu

Dina hiji waktu aya kusir teu kuat hayang ka cai, tapi bingung rek mihapekeun kuda ka saha. Kabeneran aya budak liwat.

( carita bodor sunda, carita bodor sunda, kata kata lucu bahasa sunda, dongeng sunda, bobodoran sunda, kata kata sunda lucu, cerita lucu sunda,cerpen bahasa sunda )


Kusir : "Jang jang kadieu!”

Budak : “ Aya naon mang?”

Kusir : “Kadie jang, eumang rek mihape kuda sakeudeung. Emang rek ka cai heula."

Budak : "Ah alim, sieun nyongot."

Kusir : "Moal, da ieu mah kudana oge bageur."

Budak : "Sieun nyepak atuh."

Kusir : "Tara deuih. Kuda bageur."

Budak : "Moal ah, sieun kabur."

Kusir : "Ih, Si Ujang mah. Moal kabur, moal. Ceuk Emang oge, kuda bageur."

Budak : "Ah si emang mah kalah heureui, Ari kitu mah, naha atuh miwarang di tungguan ku abdi?"
Previous
« Prev Post

0 comments:

Post a Comment

Silahkan tinggalkan komentar anda di sini, komentar yang membangun sangat saya harapkan!