Home » » bobodoran sunda - Hayang ka cai

bobodoran sunda - Hayang ka cai

Written By didi rosadi on Saturday, August 6, 2016 | 6:51:00 PM

carita bobodoran sunda lucu

Dina hiji waktu aya kusir teu kuat hayang ka cai, tapi bingung rek mihapekeun kuda ka saha. Kabeneran aya budak liwat.

( carita bodor sunda, carita bodor sunda, kata kata lucu bahasa sunda, dongeng sunda, bobodoran sunda, kata kata sunda lucu, cerita lucu sunda,cerpen bahasa sunda )


Kusir : "Jang jang kadieu!”

Budak : “ Aya naon mang?”

Kusir : “Kadie jang, eumang rek mihape kuda sakeudeung. Emang rek ka cai heula."

Budak : "Ah alim, sieun nyongot."

Kusir : "Moal, da ieu mah kudana oge bageur."

Budak : "Sieun nyepak atuh."

Kusir : "Tara deuih. Kuda bageur."

Budak : "Moal ah, sieun kabur."

Kusir : "Ih, Si Ujang mah. Moal kabur, moal. Ceuk Emang oge, kuda bageur."

Budak : "Ah si emang mah kalah heureui, Ari kitu mah, naha atuh miwarang di tungguan ku abdi?"
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Silahkan tinggalkan komentar anda di sini, komentar yang membangun sangat saya harapkan!

 
Support : WWW.LAKUKER.COM | Grosir Produk Fashion Bandung | Lakuker free download
Copyright © 2013. Lakuker Free Download - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly by Blogger