Home » » bobodoran sunda - Nulumpuh jeung nu lolong

bobodoran sunda - Nulumpuh jeung nu lolong

Posted by didi rosadi on Sunday, August 7, 2016

carita bobodoran sunda lucu

Kacaritakeun di hiji kampung aya hiji sobat ti bubudak nepi ka gede teu bisa pisah, nu hiji lolong nu hiji deui lumpuh, mun indit inditan pasti duanana arindit da puguh nu lolong bagian ngagandong anu gempor bagian panunjuk jalan.

( carita bodor sunda, carita bodor sunda, kata kata lucu bahasa sunda, dongeng sunda, bobodoran sunda, kata kata sunda lucu, cerita lucu sunda, cerpen bahasa sunda )

Dina hiji mangsa harita liwat jambatan walungan...maranehanna ngarobrol ...

Lolong : "Sora aya anu mandi nya ?", pokna anu lolong.

Lumpuh : "Heueuh !, cik rek nanya eta nu mandi teh awewe atawa lalaki ?"

Lolong : "Nya pasti awewe lah !"

Lumpuh : "Ah siah lolong-lolong ge nyaho ka awewe mah !,Naha maneh bet nyaho eta awewe, memang tandana naon ?"

Lolong : "Ah siamah dasar bego!, oneng! bin tolol!, pan eta tandana mah bobogaan maneh ngaganjel dina tonggong aing!".

Lumpuh : "Aeh Heueuh nya ! dasar ! teu kaop ninggali anu kitu sok rada sensitif kapan"
Previous
« Prev Post

0 comments:

Post a Comment

Silahkan tinggalkan komentar anda di sini, komentar yang membangun sangat saya harapkan!