Home » » bobodoran sunda - Utah dina mobil

bobodoran sunda - Utah dina mobil

Posted by didi rosadi on Sunday, August 7, 2016

carita bobodoran sunda lucu

Kang Jajang urang Kuningan rek ulin ka Bandung, kusabab tara naek mobil ( maklum urang desa ) dina mobil bes pinuh ku panumpang, manehna teu kuat hayang UTAH , neangan keresek teu mawa, untung manehna make kopeah, kang Jajang luak liek eweh nu nempoen pikirna, teu loba lila langsung borolo-borolo utah kana kopeah tuluy di tutupan ku saputangan, saenggesna utahmah manehna sare tibra naker sampe ngorok nyegrok.

( carita bodor sunda, carita bodor sunda, kata kata lucu bahasa sunda, dongeng sunda, bobodoran sunda, kata kata sunda lucu, cerita lucu sunda, cerpen bahasa sunda )

CAHEM HABIS,,, CAHEM HABIS,. . . . ( Cek Kenektur sabari gogorowokan), atuh kang Jajang ngorejat reuwas tuluy kopeah tadi di pake deui, nya puguh utah tadi rambay kana sirahna.

Ciik ku urang bayangken siga kumaha ayeuna kang Jajang????
Previous
« Prev Post

0 comments:

Post a Comment

Silahkan tinggalkan komentar anda di sini, komentar yang membangun sangat saya harapkan!